Word lid van de NVVR

Wordt nu lid van de De Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters - Wij heten je van harte welkom!

Je kunt meedoen aan de door de NVVR georganiseerde activiteiten en je ontvangt zes keer per jaar het ledentijdschrift De VrijRuiter, boordevol bijzondere artikelen en inzichten. Bovendien steun je de NVVR bij de belangenbehartiging voor recreatieruiters, waar jij ook weer voordeel van hebt. De NVVR heeft haar eigen facebook groep waar drukke gedachten wisselingen, opgewekte contacten en bijzonder veel goed gemeende hulp altijd voorhanden zijn.
Op de facebook pagina en de website vind je een actueel overzicht van de NVVR activiteiten, zoals rijweekenden, eendaagse ritten, hinnik avonden, lezingen en workshops etc.

De basiscontributie bedraagt € 38,50 per jaar bij afgifte van automatische machtiging, anders is het € 42,50 per jaar. Voor gezinsleden is dit de helft. In dat geval wordt per adres één VrijRuiter verzonden. Ga naar Shop of klik op de link Word nu lid om een lidmaatschap af te sluiten!

Download hier het formulier: machtiging NVVR

Eventuele wijzigingen (adres, telefoon, bankrekeningnummer, email, etc.) kan je doorgeven aan de Ledenadministratie: ledenadministratie@nvvr.info

Ledengegevens worden niet gepubliceerd op de website uit privacy overweging.  Deze informatie mag alleen worden gebruikt voor onderling contact en niet voor commerciële doelstellingen. De NVVR zal de informatie nooit voor commerciële doelstellingen vrijgeven. Wil je niet worden opgenomen in de ledenlijst, stuur dan een bericht naar ledenadministratie@nvvr.info .

Het lidmaatschap loopt van januari t.m december en wordt stilzwijgend verlengd, tenzij de opzegging uiterlijk 30 november van het lopende jaar is ontvangen en bevestigd op ledenadministratie@nvvr.info.

Aankomende activiteiten

 1. (NO) NVVR Menrit met High Tea

  14 juni, 13:30 - 17:00
 2. (M) NVVR Paardenwandeling Amerongse Berg

  20 juni, 11:00 - 14:00
 3. (M) NVVR Rit over Landgoed Den Treek omgeving Leusden/Woudenberg

  20 juni, 13:00 - 15:30
 4. (M) Met de NVVR naar Equiday

  12 juli, 10:00 - 17:00
 5. (Z) NVVR Rit rond plateau Bemelen- Margraten

  22 augustus, 10:30 - 14:30