Word lid van de NVVR

Ook jij kunt lid worden van de Nederlandse Vereniging voor Vrijetijds Ruiters - We heten je natuurlijk graag van harte welkom!

Je ontvangt dan zes keer per jaar het ledentijdschrift VrijRuiter, boordevol bijzondere artikelen en inzichten, en je kunt meedoen aan de door de vereniging georganiseerde activiteiten. Bovendien steun je de NVVR bij de belangenbehartiging voor recreatieruiters, waar jij ook weer voordeel van hebt. Ook heeft de NVVR een facebook groep waarop  leden toegang hebben, waar drukke gedachten wisselingen, opgewekte contacten en bijzonder veel goed gemeende hulp altijd voorhanden zijn. Tussen de NVVR-leden zitten ook behoorlijk wat dierenartsen, alternatieve genezers en op ander gebied zeer kundige mensen.
Op de facebook pagina verschijnt doorgaans ook als eerste de NVVR activiteiten. Deze worden ook in de Vrijruiter gepubliceerd.

De basiscontributie bedraagt slechts € 38,50 per jaar bij afgifte automatische machtiging-nvvr-met-intrekking, anders € 42,50 per jaar.  Voor gezinsleden is dit de helft. In dat geval wordt per adres één VrijRuiter verzonden.

Wil je lid worden vul direct online je gegevens in en betaal met IDEAL via de productknop.

Je krijgt altijd reactie van de ledenadministratie. Als dat niet zo is en je hebt gemaild; kijk dan even na of je je mail naar het goede adres hebt gestuurd (eindigend op @nvvr.info).

Ook kun je al je wijzigingen (adres, telefoon, bankrekeningnummer, email, etc.) doorgeven op [email protected]

De ledengegevens worden gepubliceerd op de website, met naam, woonplaats, email en telefoonnummer. Deze informatie mag alleen worden gebruikt voor onderling contact en niet voor commerciële doelstellingen. De NVVR zal de informatie nooit voor commerciële doelstellingen vrijgeven. Wil je niet worden opgenomen op de digitale ledenlijst, stuur dan een bericht naar [email protected] .

Het lidmaatschap jaar loopt van januari t.m december en wordt stilzwijgend verlengd, tenzij de opzegging lidmaatschap uiterlijk 30 november van het lopende jaar is ontvangen en bevestigd op [email protected]

 

Aankomende activiteiten

 1. (M) Ruiteroute en Kaartlees avond

  16 november, 19:30
 2. (ZW) Hinnikmiddag Ouderkerk ad IJssel

  18 november, 14:00
 3. (M) Rit Leersumse Veld

  29 november, 10:30 - 14:30
 4. (Z) Bosrit Drunense Duinen

  2 december, 10:00 - 14:30
 5. NW) Rijden in het donker!

  8 december, 16:00 - 18:00