Meerdaagse Activiteiten Commissie

Vanessa Pieters

Stacy Bakker

Kristianne van der Put

In de verte, aan het andere eind van een lang breed zandpad, reed een ruiter met zadeltassen. Ik zette mijn pony aan, die ruiter achterna en knoopte een praatje aan. Ze kwam net terug van de Sterrit. Dat was een rit waarbij mensen van allerlei kanten te paard naar 1 locatie kwamen om het lustrum van een vereniging te vieren. Ik was 13 jaar en werd lid van de NVVR in 1996. Ik gaf aan dat ik wel wat wilde organiseren voor de jonge leden onder van de NVVR. Ik kreeg als antwoord dat ik het jongste lid was. Nu, bijna 20 jaar later, woon ik met mijn man en twee pony’s in het Overijsselse Vechtdal bij Dalfsen. Saïdja een lieve Arabier en mijn steun en toeverlaat is nu 15 jaar bij mij. We rijden een paar keer per week heerlijk door het bos en vergeten ook niet om wat te gymnastiseren. Jaarlijks rijd ik met Saïdja en Lotte Greeve een trektocht. Roos (Shetlander x Singlefooter) kwam 8 jaar geleden bij ons als 6 maanden oud veulen. Spelenderwijs leerde ze een zeil met blad trekken, een band, slee, tweewieler, cultivator, maratonwagen en de weidesleep. Sinds dit jaar loopt ze ook met veel enthousiasme onder het zadel. Ze is een vrolijk indianenpaard altijd in voor een grapje.
Naast paarden heb ik passie en liefde voor natuur en landschap. Hier heb ik mijn werk van kunnen maken. Als zelfstandige werk ik aan projecten voor aanleg, herstel en onderhoud van singels, poelen, bomenrijen, knotwilgen, hagen en erfbeplanting. Sámen met de eigenaren.

Ik vind het fijn dat ik nu, samen met anderen, wél echt wat voor leden van de NVVR kan organiseren. Ik kijk terug op een geslaagd kampeerweekend in Limburg en kijk uit naar vele weekenden met heel veel paardenpraat en mooie tochten die nog komen.

Hartelijke groet en tot ziens,

Kristianne van der Put

NVVR meerdaagse 2017

De op 15 februari 2017 online geplaatste weekeinden zijn zeer goed ontvangen bij onze leden. Wat gaaf dat er zoveel animo is. Keerzijde is, dat leden die alsnog mee willen met Hemelvaartweekend, Ouder/kind weekeinde of het  instructieweekeinde met Margreet Bouwmeester nu alleen nog op de reservelijst kunnen staan.

Wil je graag op de reservelijst voor een weekeinde van de NVVR, mail dan naar [email protected]  zij beheren de wachtlijst. Mochten er annuleringen komen, dan kan ze je benaderen om alsnog deel te nemen.

Op 15 april kan worden ingeschreven voor het primitieve kampeerweekend van 2-6 augustus 2017 in de Ardennen

Op 15 juni kan worden ingeschreven voor het kampeerweekend Texel van 5 - 8 oktober 2017.

LET OP: boeken kan alleen via de webshop, hiervoor moet je kunnen inloggen op het ledengedeelte. Weet je je gebruikersnaam niet meer of twijfel je of we je juiste e-mailadres hebben? stuur dan tijdig een bericht naar [email protected], dan checken we dat en krijg je zo nodig een instructie en gebruikersnaam.

Meerdaagse programma 2017 – Zien we jou ook?

3-5 november: Instructie weekend met Margreet Bouwmeester
Het instructieweekend Centred riding met Margreet Bouwmeester zit volgeboekt. Maar er staat niemand op de reservelijst. Onze ervaring is dat mensen soms toch af moeten zeggen. Meestal vanwege een blessure bij hunzelf of hun paard. Dus twijfel je nog over het instructie weekend? Stuur ons een mail en als er een plekje vrijkomt laten we dat gelijk weten! Je kan dan beslissen of je mee wilt gaan. Daarom in de VR nogmaals de nadere info opgenomen. De locatie is Stoeterij Willemien in Otterlo, waar we de beschikking hebben over het appartement, de binnenbak en natuurlijk het prachtige bos om een mooie buitenrit te maken. Alle ingrediënten voor een gezellig en leerzaam weekend.Margreet is Centred Riding instructor Level 4, beheerst de Alexander techniek, acupressuur en nog veel meer. Ze is binnen de NVVR een bekende instructeur en heeft ook met het Lustrum een demo gegeven.In de prijs van het weekend voor deelnemers zijn 3 lessen inbegrepen. Margreet zal ook theorie behandelen. Het weekend begint op de vrijdagmiddag met de lessen. Op zaterdagochtend is er weer les. Zaterdagmiddag is er gelegenheid tot een buitenrit en we sluiten het weekend op zondagochtend af met een laatste les. Aangezien we de binnenbak beperkt tot onze beschikking hebben, is er een strak lesrooster waar iedereen zich aan dient te houden.Er is plaats voor 9 deelnemers gezien het beperkte aantal overnachtingsplaatsen voor de deelnemers. Indien er genoeg animo blijkt te zijn kunnen we het aantal deelnemers naar 12 uitbreiden. Echter zullen deze 3 deelnemers dan op een nabij gelegen B&B overnachten.Voor meer informatie over Margreet kun je terecht op haar website: www.alona.nl en voor meer informatie over Stoeterij Willemien op www.stoeterijwillemien.nl.
Gastvrouw: Vanessa Pieters
Kok: Wibo Buma

Prijs per persoon met paard in de wei: € 250,-
Prijs per persoon met paard op stal: € 275,-
Vind je het fijn als jou naam en email adres op de reservelijst staat? Stuur een mail aan Kristianne via [email protected]

Gezellige organisatoren en koks gezocht!
Ben jij een echte organisator en wil je die kwaliteiten delen met andere leden? Organiseer dan een NVVR weekend! Koken (binnen budget) jouw hobby? Andere laten smullen? Meld je aan voor op de vrijwilligers kok lijst voor een NVVR meerdaagse! Stuur aub een mail aan [email protected]NVVR.info

Groet van de meerdaagse commissie
Stacy, Vanessa en Kristianne