« Terug

Vrijwilligers vacatures

Lijkt het je leuk om iets voor de club te doen? Op allerlei plekken zijn kleinere en grotere taken, waarmee je helpt om onze vereniging sterk te houden. Maar dat is niet de enige reden om mee te helpen: het is vooral erg leuk mee te draaien in je eigen verenging en je leert nog meer van die leuke medeleden kennen.

Heb je bijvoorbeeld zin om mee te helpen op een beurs? Vind je het leuk om de jongere leden te begeleiden of zie je meer in het opzetten van een leuke rit?
Of ben je handig met Exel of schrijf je graag en wil je assisteren bij het totstandkomen van de VrijRuiter?

Laat het weten en we nemen contact met je op!

 • Stand bemensing
  Voor activiteiten als Horse event, Paard & Plezier, Equiday etc. De NVVR is regelmatig aanwezig op beurzen en evenementen om de vereniging te promoten en om leden te werven. Hiervoor zoeken we gedurende het hele jaar leden die deze stand willen bemensen. De planning hiervan is meestal in dagdelen en we bieden de leden die een dagdeel op de stand willen staan, uiteraard een gratis toegangskaart en parkeerkaart aan voor die dag. Kun je het andere dagdeel lekker rondstruinen op het evenement of beurs. Ook behoort een reiskostenvergoeding tot de mogelijkheden.Lijkt het je leuk om de NVVR te promoten en aan nieuwe leden uit te leggen waarom de NVVR zo leuk is? Meld je dan aan op [email protected]Wil je meer informatie, bel dan even gezellig met bestuurslid Ton Heinst (06) 19499917 of bij de coördinator beurzen Marieke Hoffmann (06) 51930148.
 • Web beheer team: verzamelen van informatie
  Geschikt voor publicatie op onze website en FB groep (redactie VR helpt met redigeren van teksten);
  Ben jij geïnteresseerd in het bijhouden van webcontent of wil je je hierin ontwikkelen?
  De NVVRsite (WordPress) verder uitbouwen en vullen, artikelen verzamelen, interessante informatie plaatsen in overleg met het redactieteam is een taak die regelmatige aandacht behoeft. Minimaal een keer per week aanvulling op de site zetten behoort tot de taakomschrijving.
  Eindredactie van artikelen wordt door de VrijRuiter redactie gedaan of als jij dat kan is dat ook prima. We zoeken minimaal twee personen die een deel van de site voor hun rekening nemen. Interesse? Neem contact op met Edith Louw, per mail of telefoon: [email protected] of tel. 072-5340021 of met Karin Schouwenburg, [email protected] of tel 0599 564099
 • Web beheer team: Aanmaken van producten in de webshop
  De NVVR wordt steeds digitaler, dit heeft als voordeel dat alle leden op elk moment via de website informatie kunnen opzoeken, producten kunnen aanschaffen en zich kunnen inschrijven voor evenementen van de NVVR.Voor het beheer van de webshop van de NVVR, zoeken we een vrijwilliger, die de producten wil aanmaken op de website en in overleg met o.a. meerdaagse en voorraadbeheerder in de gaten wil houden of een product (evenement) nog actueel/beschikbaar is.De website is gebouwd in WordPress, een zogeheten open-source toepassing. Dit is een vrij bekende wijze van website bouw en beheer. Heb jij handigheid in het digitaal opstellen van productinformatie en advertenties? Dan zou je een welkome aanvulling kunnen vormen op het web beheerteam. Kennis en ervaring van WordPress is handig, heb je ervaring met een andere website toepassing dan kunnen we je natuurlijk uitleggen hoe dit werkt in WordPress. Voor de lastige vragen beschikken we over een expert, die we kunnen inschakelen.Interesse? Stuur een mail naar [email protected] en geef aan welke ervaring je al hebt en wat je de NVVR kan bieden.
 • Vrijruiter: redactielid
  Vind je het leuk om te schrijven, achtergrond informatie te verzamelen en samen te binden tot een artikel of wil je je daarin verder ontwikkelen? De VrijRuiter kan iemand als jij goed gebruiken!
  De redactie is een leuk team. Een redactielid heeft afscheid genomen na een aantal jaren (geen paarden meer) en we missen haar enorm. Een keer per maand vergaderen we een uurtje via Skype. Je wordt wel geacht daarbij aanwezig te zijn om mee te brainstormen.Iets voor jou? Neem contact op met Edith Louw, per mail of telefoon: [email protected] of tel. 072 5340021.
 • Adverteerders-contactpersoon VrijRuiter en website.
  Als extra inkomsten voor het helpen met het dekken van de kosten van de VrijRuiter en de website, werft de NVVR adverteerders, die passen bij de leden van de NVVR. Graag zouden we een vrijwilliger deze taak op zich laten nemen. Het betreft het onderhouden van contacten met de huidige adverteerders, het actief werven van nieuwe adverteerders en het geven van informatie aan belangstellenden. Indien mogelijk ook het opstellen van de facturen en het verzenden hiervan, dit is niet noodzakelijk en kan ook via de penningmeester verlopen. Op dit moment verzorgt Karin Schouwenburg de advertenties, bij haar kan je terecht voor meer informatie en de benodigde vaardigheden en tijd. Mail naar [email protected] of naar [email protected].
 • Eendaagse activiteiten commissie (ritten, samenkomsten etc): Organisator(en) voor eendaagse activiteiten NVVR.
  De NVVR is voor en door leden. Om met gelijkgestemden in jouw regio iets te ondernemen, is één van de activiteiten die de NVVR faciliteert. Eendaagse activiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn:- Rit door een gebied dat je goed kent;
  - Hinnikavond al dan niet met een bepaald thema;
  - Activiteit met of zonder (eigen) paard in jouw regio;
  - Eigen inbreng en ideeën worden zeer gewaardeerd :)Van de organisator verwachten we dat hij/zij de activiteit bedenkt, een aankondiging schrijft voor op de website/facebook pagina, de inschrijvingen beheert en op de dag zelf de gasten opvangt en begeleidt (of daar iemand voor regelt).
  Er komt/is een handleiding beschikbaar met handige tips voor het organiseren van deze eendaagse activiteiten.Vind jij het leuk om regelmatig iets voor andere leden te organiseren? Meld je dan aan bij [email protected]. Wij brengen je dan in contact met de regiocoördinator in jouw buurt.
 • Eendaagse activiteiten commissie (ritten, samenkomsten etc): Regio coördinatoren gezocht
  Voor het coördineren van deze eendaagse activiteiten is de NVVR op zoek naar regio coördinatoren, die leden kan ondersteunen met het opzetten en uitvoeren van een eendaagse activiteit. Centraal zal een handleiding worden opgesteld, die gebruikt kan worden voor deze activiteiten. Hierin zijn handige tips opgenomen en zal worden geactualiseerd indien hier behoefte aan is.Lijkt het jou leuk om andere leden te ondersteunen bij eendaagse activiteiten, wil je de  jaarplanning coördineren en leg je makkelijk contacten?
  Dan is deze flexibele functie wellicht iets voor jou. Vanuit het bestuur zullen we periodiek een overleg (naar behoefte) inplannen voor alle regiocoördinatoren.
  Uiteraard worden onkosten vergoed door de NVVR.Meld je aan op [email protected] en geef hierbij aan welke regio je onder je hoede wil nemen.
 • Meerdaagse activiteiten commissie: Organisator(en) en gastvrouw/heer
  De NVVR organiseert meerdere keren per jaar een meerdaagse evenement, meestal in de vorm van (lange) weekenden voor leden waarbij je je paard kan meebrengen.Voor de evenementen hebben we een meerdaagse commissie, deze bestaat uit drie leden die deze evenementen organiseren. Deze commissie kan wel wat extra hulp gebruiken. Naast het organiseren kan je ook optreden als gastvrouw/heer en de contacten onderhouden met de accommodatie beheerder.Vind jij het leuk om een meerdaags evenement te organiseren? Neem dan contact op met de meerdaagse commissie op [email protected] voor nadere informatie. De meerdaagse commissie beschikt over ruime kennis en ervaring voor het organiseren van evenementen en is uiteraard bereid om mee te denken en je van tips te voorzien.
 • Meerdaagse activiteiten commissie: Kok
  De meerdaagse commissie heeft regelmatig behoefte aan een extra kok (m/v) die het leuk vindt om voor een groep te koken. Heb jij ervaring met het koken voor groepen, ook vegetarisch en met eventuele dieetwensen (glutenvrij, lactosevrij, etc.) met een beperkt budget?Uiteraard ga je dit weekend mee, met of zonder je paard, zonder kosten voor jou, die neemt de NVVR voor haar rekening.Meld je aan bij [email protected] voor meer informatie en de weekenden waar nog een kok nodig is.
 • Draaiboek maken voor eendaagse evenementen
  NVVR organiseert regelmatig eendaagse evenementen voor haar leden en door leden. Aangezien dit ook door leden wordt gedaan, die hiermee nog geen of slechts beperkte ervaring hebben, zouden we graag een draaiboek voor ze opstellen. In dit draaiboek komen dan handige tips en richtlijnen, zodat de evenementen op een gelijkwaardige wijze worden georganiseerd.Deze activiteit is in principe een eenmalige klus, waarbij het fijn is als je ook na gebruik en evaluatie de aanpassingen zou willen maken, dit hoeft natuurlijk niet. We zijn al blij als iemand deze klus wil oppakken.Bij diverse leden is al de nodige kennis aanwezig en vanuit het bestuur kan ondersteuning in de vorm van meedenken en meelezen worden geboden. Tekstuele ondersteuning kan worden geboden door de redactie van de vrijruiter in de vorm van redigeren.Bij jij een organisatie talent en lijkt het je leuk om zo’n draaiboek op te stellen, meld je dan aan op [email protected]

 

« Terug

Nieuws archief

Aankomende activiteiten

 1. Kampeerweekend Nationaal Park Dwingelerveld

  31 augustus - 2 september
 2. Ouder en Kind weekend 2018 (vol!)

  12 oktober - 14 oktober
 3. TREC weekend met instructie

  12 oktober - 14 oktober