Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Texel weekend gaat helaas niet door!

5 oktober - 8 oktober

Het weekend naar Texel dat gepland stond voor 5-8 oktober gaat helaas niet door. Voor iedereen toch een zee te ver, maar niet getreurd....  De Meerdaagse commissie is alweer druk bezig met de planning van nieuwe activiteiten, meer informatie volgt

Voor de NVVR is geen uithoek te ver en dat blijkt maar weer eens dat er een lang weekend georganiseerd gaat worden op het grootste Waddeneiland van Nederland.

Met een lengte van 20 km. en een gemiddelde breedte van 8 km. kun je er fantastisch paardrijden. Heerlijk bij ondergaande zon over het strand galopperen.

Maar ook zijn er volop ruiterpaden aangelegd door de duinen en door natuurgebieden.

We zijn te gast bij schapenfokbedrijf en boerderij-camping Lindehoeve in Den Hoorn. Het is dus kamperen en wij beseffen dat oktober nu niet bepaald het kampeerseizoen is. Toch, door de opwarming van de aarde wordt het in het najaar steeds warmer, zo ook op Texel. Andere voordelen van het paardrijden in het najaar op Texel is de toestemming om over het strand te mogen rijden en dat er weinig toerisme is waardoor je met de ruim 13.000 bewoners als het ware het eiland deelt. We zijn benieuwd welke bikkels met hun paard gaan zwemmen! Overigens hebben we een gezellige accommodatie tot onze beschikking met een sfeervolle houtkachel waar je overdag en ‘s avonds kunt vertoeven (niet slapen) en waar gekookt en gegeten wordt.

Locatie: schapenfokbedrijf en boerderij-camping Lindehoeve

 

Carlo en Carien  Veeger

Westerweg 32 Den Hoorn

Gastvrouw: Rineke in ’t veld

Kok: Marga Hingstman

Prijs per persoon zonder paard: € 115,-

Prijs per persoon met paard in de wei: € 140,-

Prijs per persoon met paard op stal: € 190,-

 

 

Gegevens

Begin:
5 oktober
Einde:
8 oktober