Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

NVVR Ouder & Kind kampeerweekend

18 oktober - 20 oktober

NVVR  Ouder & Kind kampeerweekend 

18 tot 20 oktober 2019,

Kok: iedereen onder leiding van Cees Helders

Gastvrouw: Alexandra Helders

Maximaal 14 deelnemers

Prijs per volwassene zonder paard: € 70,-

Prijs per volwassene met paard in de wei: € 95,-

Prijs per volwassene met paard op stal: € 110,-

Prijs voor kind (t/m 18 jaar) is de helft van volwassene. Onze vereniging betaalt de andere helft uit de kas (mits het kind gezinslid is uiteraard).
Per kind mag er 1 pony of paard mee.

Het wordt al bijna traditie met dit 3de Ouder - Kind weekend! Maar dit jaar wordt er gekampeerd! Weer onder de bezielende leiding van Alexandra en Cees Helders. We starten het weekend op vrijdag vanaf 16:00 uur. Later aankomen is geen probleem.

Er zijn binnen onze vereniging zo veel kinderen geboren en groot gegroeid bij verstokte en nieuwe NVVR leden en ook zij zijn met enige regelmaat besmet geraakt met het paarden virus. Wat is er dan leuker om samen met een NVVR weekend mee te doen?! Sommige kinderen hebben een eigen pony of paard, anderen rijden met die van hun ouders. De jongste zijn wellicht zelfs nog te klein om echt te rijden, maar kunnen onder begeleiding van hun ouders al wel mee om de sfeer te proeven en mee te doen met de kleinere activiteiten.

Het uitgangspunt is een, zoals bij veel leden vertrouwd, NVVR rij weekeind. Voor een ouder of ouders mét hun kind(eren). Het programma wordt afgestemd op de leeftijd van de kinderen die zich aanmelden. We verblijven op camping Boszicht in Laag Soeren. http://www.campingboszicht.nl

Met alle mogelijkheden van een weiland, een gezamenlijke groepsruimte waar we eten en een eindeloos gevarieerd rijgebied.

Vrijdagavond is er een activiteit om elkaar een beetje te leren kennen. Op de zaterdag en zondag staat het iedereen vrij om zelf iets te ondernemen. Wil je zelf met begeleiding op pad, geen punt. Of doe mee met een activiteit. Er zijn plannen voor een kleine patrouille rit, speurtocht, pony versieren (al dan niet met verf) paarden bingo, behendigheid te paard, horse agility e.d. maar er is ook genoeg tijd om lekker te relaxen, kletsen of keten al dan niet met je pony, of een VrijRuiter of Penny te lezen e.d.

Kinderen dienen begeleid te worden door ten minste 1 volwassene. Het is geen probleem als er 2 kinderen mee komen onder begeleiding van 1 ouder en een pony delen.

Je kunt je hier inschrijven!

Gegevens

Begin:
18 oktober
Einde:
20 oktober
Activiteit Categorie:

Aankomende eendaagse activiteiten

Aankomende meerdaagse activiteiten

Er zijn momenteel geen toekomstige events.