Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

ALGEMENE LEDEN VERGADERING Weekend 17-19 mei 2019

17 mei - 19 mei

Ook dit jaar combineren we de Algemene Leden Vergadering (ALV) met een rijweekend bij Paarden accommodatie DOP in Kootwijkerbroek.

We starten op vrijdagmiddag 17 mei, aankomst na 15:00 uur. Op zaterdagochtend 18 mei vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. In de middag kan je een lezing bijwonen over de te houden Trektocht op de Veluwe die eind augustus plaatsvindt. Op zaterdagavond kan je lekker bijkletsen met andere NVVR leden. Natuurlijk komt er weer muziek en kan er gedanst worden. Het bestuur heeft veel enthousiaste reacties gekregen op het heerlijke 'toetjes buffet' (foto) dus dat gaan we zeker herhalen!

Paardenaccommodatie Dop is de ideale locatie voor ruiters die met eigen paard/pony willen komen. De ligging is uniek! Vanaf het terrein rijd je direct de bossen in waar je ruim 200 kilometer ruiter- en menpaden tot je beschikking hebt. Er zijn 40 stallen en er is weidegang voor 55 paarden.

De stukken voor de ALV worden begin mei gepubliceerd op het ledengedeelte van de website. Hiervoor heb je een inlognaam en wachtwoord nodig. Ben je die vergeten? Stuur dan even een email naar: [email protected] info

Het bezoek aan de ALV en het buffet op zaterdag is voor NVVR leden geheel gratis!

Onderstaande prijzen zijn incl. overnachting, ontbijt en lunch, op vrijdagavond een barbecue en op zaterdagavond een feestelijk buffet!

Volwassene zonder paard/pony €  60,-
Volwassene met paard/pony in de wei €  90,-
Volwassene met paard/pony op stal € 105,-
Extra paard/pony in de wei € 14,40/dag
Extra paard/pony op stal € 22,-/dag

Voor hooi wordt gezorgd!

Je kan je hier inschrijven.

 

Gegevens

Begin:
17 mei
Einde:
19 mei
Activiteit Categorie:
Website:
https://www.paardenaccommodatiedop.nl/

Organisator

NVVR

Locatie

Paarden accomodatie DOP
Harskamperweg 9a
Kootwijkerbroek, Gelderland Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.paardenaccommodatiedop.nl/

Aankomende eendaagse activiteiten

Aankomende meerdaagse activiteiten