Meerdaagse Activiteiten Commissie

Vanessa Pieters

Stacy Bakker

Kristianne van der Put

In de verte, aan het andere eind van een lang breed zandpad, reed een ruiter met zadeltassen. Ik zette mijn pony aan, die ruiter achterna en knoopte een praatje aan. Ze kwam net terug van de Sterrit. Dat was een rit waarbij mensen van allerlei kanten te paard naar 1 locatie kwamen om het lustrum van een vereniging te vieren. Ik was 13 jaar en werd lid van de NVVR in 1996. Ik gaf aan dat ik wel wat wilde organiseren voor de jonge leden onder van de NVVR. Ik kreeg als antwoord dat ik het jongste lid was. Nu, bijna 20 jaar later, woon ik met mijn man en twee pony’s in het Overijsselse Vechtdal bij Dalfsen. Saïdja een lieve Arabier en mijn steun en toeverlaat is nu 15 jaar bij mij. We rijden een paar keer per week heerlijk door het bos en vergeten ook niet om wat te gymnastiseren. Jaarlijks rijd ik met Saïdja en Lotte Greeve een trektocht. Roos (Shetlander x Singlefooter) kwam 8 jaar geleden bij ons als 6 maanden oud veulen. Spelenderwijs leerde ze een zeil met blad trekken, een band, slee, tweewieler, cultivator, maratonwagen en de weidesleep. Sinds dit jaar loopt ze ook met veel enthousiasme onder het zadel. Ze is een vrolijk indianenpaard altijd in voor een grapje.
Naast paarden heb ik passie en liefde voor natuur en landschap. Hier heb ik mijn werk van kunnen maken. Als zelfstandige werk ik aan projecten voor aanleg, herstel en onderhoud van singels, poelen, bomenrijen, knotwilgen, hagen en erfbeplanting. Sámen met de eigenaren.

Ik vind het fijn dat ik nu, samen met anderen, wél echt wat voor leden van de NVVR kan organiseren. Ik kijk terug op een geslaagd kampeerweekend in Limburg en kijk uit naar vele weekenden met heel veel paardenpraat en mooie tochten die nog komen.

Hartelijke groet en tot ziens,

Kristianne van der Put

Meerdaagse programma 2017 – zien we jou ook?

Het meerdaagse programma voor 2017 is weer iets concreter geworden! Mét luxe trektocht! 🙂 

NVVR meerdaagse agenda 2017: 

 • 12-14 mei (nog o.v.b. locatie): Ouder-Kind-pony weekend. Speciaal voor leden die het NVVR gevoel aan hun kind willen overdragen. En de kans voor kinderen om andere NVVR kinderen te ontmoeten! Met spelletjes, speurtocht, les en andere uitdagingen. Én enthousiast NVVR mamma's en pappa's die dit gaan regelen. Top ouders! Coördinerende ouder: Alexandra Helders Kok: Cees Helders
  Inschrijven vanaf 15 februari 2017

 • 25-28 mei: Hemelvaartweekend, kampeerboerderij midden op de Veluwe, De Mossel bij Otterlo Gastvrouw: Stacy Bakker, Kok: Jacqueline Poot
  Inschrijven vanaf 15 februari 2017

 • Zaterdag 29 juli t/m woensdag 2 aug: Luxe trektocht naar het primitief kampeerweekend. Overnachting in B&B met volpension en bagage wordt nabezorgd. Richtprijs 65-85,-/nacht. Organisatie door Karina Beckx- Vanheumen 

 • Woensdag 2 t/m zondag 6 augustus: Primitief kampeer 5-daagse in de Ardennen. Kosten: tent en paard in de wei is 65,-, tent en box is 105,-, zonder paard 45,-Gastheer: Peter de Kort, kok: ieder voor zich en ieder voor elkaar. (Er bestaat de mogelijkheid om op de locatie het pension te boeken) 

 • Oktober: Rijweekend bij het Strand (Waarschijnlijk Texel), Gastvrouw: Rineke in t Veld-Boulogne en kok Marga Hingstman-Hut. 

 • 3-4-5 November: Instructieweekend met Margreet Bouwmeester, Centred Riding instructor Level 4, Alexander techniek, acupressuur. 12 rijdende deelnemers en 4 deelnemers zonder paard. + ruimte voor mensen die dit weekend als rijweekend gebruiken. Centraal in NL. Gastvrouw: Vanessa Pieters, Kok: Wiebo Buma
  Inschrijven kan vanaf 15 februari 2017 via de webshop.

Inschrijven voor alle evenementen gaat via de webshop.
Het ouder-kind weekend, Hemelvaartweekend en Instructieweekend november zijn vanaf 15 februari te boeken. Overige informatie volgt, hier en op de NVVR facebook pagina.

Gezellige organisatoren en koks gezocht! 

Onze vorige oproep voor koks en organisatoren heeft 1 kok opgeleverd. Geweldig! We zoeken ook nog organisatoren, en nog een paar kookliefhebbers is ook fijn.
B
en jij een echte organisator en wil je die kwaliteiten delen met andere leden? Organiseer dan een NVVR weekend! Koken (binnen budget) jouw hobby? Andere laten smullen? Meld je aan voor op de vrijwilligers kok lijst voor een NVVR meerdaagse! Stuur aub een mail aan meerdaagse@NVVR.info 

Groet van de meerdaagse commissie 
Stacy, Vanessa en Kristianne 

NVVR meerdaagse 2017

De op 15 februari 2017 online geplaatste weekeinden zijn zeer goed ontvangen bij onze leden. Wat gaaf dat er zoveel animo is. Keerzijde is, dat leden die alsnog mee willen met Hemelvaartweekend, Ouder/kind weekeinde of het  instructieweekeinde met Margreet Bouwmeester nu alleen nog op de reservelijst kunnen staan.

Wil je graag op de reservelijst voor een weekeinde van de NVVR, mail dan naar [email protected] zij beheren de wachtlijst. Mochten er annuleringen komen, dan kan ze je benaderen om alsnog deel te nemen.

Op 15 april kan worden ingeschreven voor het primitieve kampeerweekend van 2-6 augustus 2017 in de Ardennen

Op 15 juni kan worden ingeschreven voor het kampeerweekend Texel van 5 - 8 oktober 2017.

LET OP: boeken kan alleen via de webshop, hiervoor moet je kunnen inloggen op het ledengedeelte. Weet je je gebruikersnaam niet meer of twijfel je of we je juiste e-mailadres hebben? stuur dan tijdig een bericht naar [email protected], dan checken we dat en krijg je zo nodig een instructie en gebruikersnaam.

NVVR

Aankomende activiteiten

 1. Primitief kampeerweekend Ardennen 2017

  2 augustus, 15:00 - 6 augustus, 17:00
 2. Texel weekend 2017

  5 oktober - 8 oktober
 3. Instructieweekend Margreet Bouwmeester 3-5 november 2017

  3 november, 13:00