Ledenadministratie

Marieke Hoffmann, PR en Beurs

Bezoek je de stand op een paardenbeurs dan is de kans groot dat je Marieke Hoffmann daar ook treft.

Mijn naam is Marieke Hoffmann en ik ben al vele jaren lid van de NVVR. Naast een paard heb ik ook 2 teckels. Het liefst rij ik lekker in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. In dit gebied zet ik me momenteel erg in voor het onderhoud van de ruiterpaden - er is ook een speciale Facebook-pagina voor aangemaakt.

Voor de NVVR  sta ik op beurzen om onze vereniging te promoten. Wil jij daarbij helpen? Heel graag, mail me op
Wil je contact opnemen, mail dan naar [email protected]

 

Contributie 2016 nu ook via webshop te betalen

Voor alle leden, die (nog) geen incassomachtiging hebben afgegeven en de contributie 2016 nog moeten betalen, is er nu de mogelijkheid om dit via de webshop en IDEAL te doen. Voordeel voor de vereniging is, dat dit veel minder administratieve handelingen vergt. Aangezien alles door vrijwilligers wordt uitgevoerd, heeft dit de voorkeur na de incassomachtiging.

Wil je een incassomachtiging afgeven voor de contributie van 2017 en later, vraag dan het formulier incassomachtiging op via een e-mail naar [email protected] Deze incassomachtiging kan je ten alle tijden ook weer intrekken.

Contributie 2017

De contributie voor 2017 bedraagt € 38,50 voor het hoofdlidmaatschap en € 19,25 per gezinslidmaatschap, indien gebruik wordt gemaakt van automatische incasso.
De incasso zal eind januari 2017 plaatsvinden. Om deze incasso succesvol te kunnen uitvoeren, hebben we een getekend  SEPA incasso formulier van je nodig. Een nieuw incassoformulier is nodig voor leden, die dit nog niet eerder hebben afgegeven. Dus ben je in 2016 lid geworden, in 2016 een email of brief hebben ontvangen dat de incasso in 2016 is mislukt of niet uitgevoerd. dan verzoeken we je vriendelijk het incassoformulier in te vullen, te voorzien van je handtekening en toe te sturen aan ons postbus adres, dit staat vermeld op het formulier. Het is helaas wettelijk niet toegestaan om het formulier in te scannen en te mailen. Vraag de machtiging voor het SEPA incassoformulier aan bij [email protected] of bij Ton Heinst.

Een tweede mogelijkheid om je contributie te voldoen is om per Ideal te betalen,  hiervoor is een webshop product beschikbaar en dat kun je via deze link benaderen.
Aangezien er meer werk moet worden verricht met de Ideal betalingen en hier extra kosten aan zijn verbonden, kost het hoofdlidmaatschap via Ideal betaling € 42,50. Ook kun je hier kiezen om een gezinslid erbij te kiezen. Per gezinslid bedraagt de contributie € 19,25.

 

Opzeggen lidmaatschap:

Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december. Wil je opzeggen voor het komende jaar, dan moet je opzegging uiterlijk op 30 november 2016 zijn ontvangen op [email protected] Heb je al opgezegd? Dan heb je een bevestiging per mail ontvangen en zal je lidmaatschap per 31 december 2016 eindigen.

Zijn er nog vragen? Stel deze gerust op [email protected], indien gewenst kunnen we je telefonisch benaderen, zet dan wel je actuele telefoonnummer erbij.

Ledenadministratie

Met ingang van 1 januari 2017 is de ledenadministratie overgegaan naar het website bestand en wordt gemuteerd door Anke Baas. Lid worden kan alleen nog via de webshop en emails voor wijzigingen en eventuele opzeggingen kunnen naar [email protected] of [email protected]

Het Bestuur bedankt Marieke Hoffmann voor haar jarenlange inzet om de ledenadministratie te voeren en iedereen die informatie wilde hiervan te voorzien. Gelukkig voor de NVVR blijft Marieke actief als vrijwilligster en richt zich (nog steeds) op de beurzen waar de NVVR een stand heeft. Tevens is ze actief om de ruiterpaden in de buurt van Amerongen mede te onderhouden.
Heb jij interesse om Marieke hierbij te helpen? Heel graag, mail haar op [email protected]

NVVR

Aankomende activiteiten

 1. Ouder + Kind rijweekend 2017

  12 mei, 16:00 - 14 mei, 15:00
 2. Hemelvaart rijweekend 2017

  25 mei, 15:00 - 28 mei, 15:00
 3. Luxe trektocht naar primitief kampeerweekend 2017

  29 juli, 10:00 - 2 augustus, 17:00
 4. Primitief kampeerweekend Ardennen 2017

  2 augustus, 15:00 - 6 augustus, 17:00
 5. Instructieweekend Margreet Bouwmeester 3-5 november 2017

  3 november, 13:00