Vrijwilligers vacatures

Lijkt het je leuk om iets voor de club te doen? Op allerlei plekken zijn kleinere en grotere taken, waarmee je helpt om onze vereniging sterk te houden. Maar dat is niet de enige reden om mee te helpen: het is vooral erg leuk mee te draaien in je eigen verenging en je leert nog meer van die leuke medeleden kennen.

Heb je bijvoorbeeld zin om mee te helpen op een beurs? Vind je het leuk om de jongere leden te begeleiden of zie je meer in het opzetten van een leuke rit?
Of ben je handig met Exel of schrijf je graag en wil je assisteren bij het totstandkomen van de VrijRuiter?

Laat het weten en we nemen contact met je op!

 • Web beheer team: Aanmaken van producten in de webshop
  De NVVR wordt steeds digitaler, dit heeft als voordeel dat alle leden op elk moment via de website informatie kunnen opzoeken, producten kunnen aanschaffen en zich kunnen inschrijven voor evenementen van de NVVR.Voor het beheer van de webshop van de NVVR, zoeken we een vrijwilliger, die de producten wil aanmaken op de website en in overleg met o.a. meerdaagse en voorraadbeheerder in de gaten wil houden of een product (evenement) nog actueel/beschikbaar is.De website is gebouwd in WordPress, een zogeheten open-source toepassing. Dit is een vrij bekende wijze van website bouw en beheer. Heb jij handigheid in het digitaal opstellen van productinformatie en advertenties? Dan zou je een welkome aanvulling kunnen vormen op het web beheerteam. Kennis en ervaring van WordPress is handig, heb je ervaring met een andere website toepassing dan kunnen we je natuurlijk uitleggen hoe dit werkt in WordPress. Voor de lastige vragen beschikken we over een expert, die we kunnen inschakelen.Interesse? Stuur een mail naar [email protected] en geef aan welke ervaring je al hebt en wat je de NVVR kan bieden.

 

Vrijwilligers vacatures

 • Categorieën
 • Aankomende activiteiten

  1. Primitief kampeerweekend Ardennen 2017

   2 augustus, 15:00 - 6 augustus, 17:00
  2. Weekend Caitwickerzand, bijna vol!

   1 september - 4 september
  3. Texel weekend 2017

   5 oktober - 8 oktober
  4. Instructieweekend Margreet Bouwmeester 3-5 november 2017

   3 november, 13:00