Meerdaagse activiteiten

Beste leden,

Door wijzigingen bij het bestuur vallen we even terug op de oude manier van inschrijven voor de aankomende meerdaagse weekenden. Dat betekent dat jullie het inschrijfformulier als Word document kunnen downloaden, invullen en per mail versturen naar [email protected] De mail komt dan binnen bij Kristianne van der Put. Vragen kan je ook via dit e-mail adres aan ons stellen. Voor aanmeldingen geldt de volgorde van binnenkomen van het aanmeldformulier per mail. Je krijg dan een bevestigingsmail waarin we je vragen het bedrag naar de NVVR over te boeken. Deze mail wordt handmatig gemaakt dus dat kan even duren. Na ontvangst van het geld is je inschrijving definitief.

LET OP: Op dit moment wordt er gewerkt aan het update van de algemene voorwaarden. Deze zijn dus nog niet op de website te vinden. We vragen alle deelnemers later met de geüpdate voorwaarden akkoord te gaan. Hierin komt niets raars in te staan. Kern is dat je op eigen verantwoordelijkheid met de weekenden meedoet.

En ook nog even dit: De weekenden worden georganiseerd voor en door leden. Op vrijwillige basis dus. Op zijn NVVRs dus iedereen helpt mee het gezellig en leuk te maken en houden! Nog vragen? mail naar [email protected].

Met groet van de meerdaagse commissie,

Stacy, Vanessa, Kristianne en Peter

 

De NVVR organiseert een paar keer per jaar een compleet weekend. Soms wordt er een thema meegegeven aan zo'n weekend, waarbij er ook nog genoeg tijd overblijft voor een lekkere, ontspannen buitenrit. Wanneer een weekend geen thema heeft, noemen wij het een 'rijweekend'. Dat komt hierop neer: aan de ontbijttafel spreek je met een paar mensen af te gaan rijden, waarbij je duidelijk aangeeft welk tempo en hoe lang je wilt rijden. Op die manier heb je altijd een groepje dat bij jouw tempo-wensen past. Heb je een paard dat opgewonden raakt van groepen? Geen nood - de groepjes zijn meestal maximaal 4-5 personen. Wanneer je dat ook te veel vindt: je bent echt de enige niet en je bent altijd vrij om gewoon met z'n tweeën op pad te gaan. Je kent niemand? Ook geen nood - da's binnen een paar minuten over!

 

Op de NVVR-manier
Om de deelnamedrempel zo laag mogelijk te houden zijn de overnachtingen altijd in eenvoudige groepsaccomodaties bij paardenbedrijven, waar we onze eigen zaken op een NVVR-manier regelen:

- we verzorgen zelf onze paarden;
- we zorgen zelf voor een kok;
- we zetten zelf koffie/thee en houden met elkaar de boel draaiend
- ... en we maken het zelf gezellig.

Het eten is altijd 5-sterren, echt klasse - alleen daarvoor al zou je graag deelnemen. Hulde aan onze kok-vrijwilligers!

 

Een keer proberen?
Deze meerdaagse activiteiten zijn normaal gesproken alleen toegankelijk voor leden, dus word snel lid door je aan te melden via deze website en geniet ook voorrang bij NVVR-activiteiten.
Ben je nog geen lid? Dan mag je één keer mee met een meerdaagse activiteit om kennis te maken met onze gezellige club. Als niet-lid betaal je dan 10% van het inschrijfgeld extra. Leden hebben wel altijd voorrang op niet-leden.

 

Hoe kun je je aanmelden?
Opgeven voor een meerdaagse activiteit kan uitsluitend via het inschrijfformulier.
Wanneer de inschrijving voor een bepaalde activiteit is geopend, vind je op de pagina van de aankondiging van de activiteit een (online) inschrijfformulier. Dat vul je in en stuur je weg.
Betalen kan via de webwinkel (leden). Pas als je betaald hebt is je inschrijving compleet.

Ben je nog geen lid, dan kun je dus wel een formulier insturen, maar (nog) niet betalen.
Wanneer er plaatsen over zijn bij een activiteit, dan krijg je bericht van de Meerdaagse Activiteiten Commissie.

Let op: wacht niet te lang met opgeven, om teleurstelling te voorkomen! Het komt nogal eens voor dat een activiteit ruim van tevoren is volgeboekt. Kijk ook even goed naar de annuleringsvoorwaarden die vermeld staan in de Voorwaarden Meerdaagse Activiteit (zie hieronder).

Wil je meer weten? Vraag het de meerdaagse commissie (Meerdaagse Activiteiten Cie).

We kijken ernaar uit om jou en je paard te ontmoeten op weer zo'n gezellig, ongedwongen NVVR-weekend!

 

 

 

Activiteiten

Aankomende activiteiten

 1. Ouder + Kind rijweekend 2017

  12 mei, 16:00 - 14 mei, 15:00
 2. Hemelvaart rijweekend 2017

  25 mei, 15:00 - 28 mei, 15:00
 3. Luxe trektocht naar primitief kampeerweekend 2017

  29 juli, 10:00 - 2 augustus, 17:00
 4. Primitief kampeerweekend Ardennen 2017

  2 augustus, 15:00 - 6 augustus, 17:00
 5. Instructieweekend Margreet Bouwmeester 3-5 november 2017

  3 november, 13:00