Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Luxe trektocht naar primitief kampeerweekend 2017

29 juli, 10:00 - 2 augustus, 17:00

| €400

Door wijzigingen bij het bestuur vallen we even terug op de oude manier van inschrijven voor de meerdaagse weekenden. Dat betekent dat jullie het inschrijfformulier als Word document kunnen downloaden, invullen en per mail versturen naar [email protected] De mail komt dan binnen bij Kristianne van der Put. Vragen kan je ook via dit e-mail adres aan ons stellen. Voor aanmeldingen geldt de volgorde van binnenkomen van het aanmeldformulier per mail. Je krijg dan een bevestigingsmail waarin we je vragen het bedrag naar de NVVR over te boeken. Deze mail wordt handmatig gemaakt dus dat kan even duren. Na ontvangst van het geld is je inschrijving definitief.

LET OP: Op dit moment wordt er gewerkt aan het update van de algemene voorwaarden. Deze zijn dus nog niet op de website te vinden. We vragen alle deelnemers later met de geüpdate voorwaarden akkoord te gaan. Hierin komt niets raars in te staan. Kern is dat je op eigen verantwoordelijkheid met de weekenden meedoet.

De trektocht pakt duurder uit dan verwacht. Nu de overnachtingslocaties duidelijker worden blijkt dat de kosten uitkomen op 100,-/dag. Dit in tegenstelling tot de eerdere aankondigingen.

Karina Beckx organiseerd een meerdaagse trektocht voor de NVVR. Deze trektocht wordt georganiseerd door Casita De La Luna, maar zal plaatsvinden onder de voorwaarden v/d "meerdaagse commissie" van NVVR. Dat betekent dat wij onze trektocht zullen aanpassen aan de wensen van de NVVR. (hier en daar is dit verschillend van ons eigen systeem, dit voor zij die gewend zijn met ons mee te gaan). Voorlopig is er een minimum, tevens ook maximum voorzien van 8 ruiters, er zijn echter nog volop onderhandelingen bezig en indien er meer plaatsen beschikbaar zijn, kan je dit vinden op de Groepspagina op FB van NVVR en op de website.

Inbegrepen in de prijs van 100€ / nacht / persoon+paard zijn de overnachtingen voor paard en ruiter, nabrengservice en de laatste dag het ophalen van je vervoer op de startplaats.

Voor uw paard zijn hooi, brokken en overnachting in weide of paddock en indien beschikbaar een stal inbegrepen.

Voor de ruiters zorgen we voor accommodaties met bed en sanitair. Uiteraard ook alle maaltijden vanaf de lunch op zaterdagmiddag t/m het ontbijt op woensdagochtend, inclusief tussendoortjes en drank v/d organisatie. Wens je op de accommodaties iets te bestellen, is dit NIET inbegrepen.

Leo is gastheer en onze kok en tevens van dienst voor de nabrengservice. Per combinatie ruiter-paard is er beperkte ruimte voor 2 koffers en prikpaaltjes. Er kan écht niet meer in de trailer! We hebben géén keukens ter beschikking, koken gebeurt op kampeerbasis, daardoor zal er geen rekening worden gehouden met speciale eisen. Karina is gastvrouw, maar tegelijk ook gids onderweg. Zij die niet met de gids meerijden, kunnen de routes op kaarten bekomen. (!! gelieve dit bij inschrijving door te geven zodat wij deze kaarten – niet in de prijs inbegrepen – kunnen aankopen en inkleuren!!) Gps via telefoon, alsook telefoonverkeer zou mogelijk niet werken, vanwege de dichte begroeiing.

Let op! Hoefschoenen of ijzers zijn aanbevolen! Gelieve prikpaaltjes en draad mee te brengen. Zorg voor een degelijke basisconditie van je paard. Enkele uren stevig doorstappen met picknickbagage is het minimum. Er zijn in deze regio nergens cafeetjes of dergelijke te vinden.

Je bevindt je in de ruige maar prachtige natuur, waar je nergens iemand tegenkomt! Tevens is het heel handig als je paard makkelijk door water gaat, want we moeten meermaals een rivier doorkruisen (variërend van kniehoogte tot borstkashoogte v/d paarden, naargelang de waterstand op dat moment!) Zelfs Abico (het paard van Karina, red.), die het intussen al goed genoeg kent, aarzelt nog wel eens…

We starten op zaterdag met het installeren v/d paarden en een lunch. Zij die willen kunnen een verkennend ritje doen in de namiddag. De volgende dag rijden we een kleine dagtocht ter plaatse, om de paarden aan de ondergrond te laten wennen. Daarna trekken we 2 dagen verder naar Tenneville, Cens, naar Martine & Cocke. Zij zijn zelf geroutineerde trektochtruiters die een leuke boerderij hebben gekocht en alles in het werk stellen om hun gasten te verwennen. De laatste avond is er een afsluitende BBQ. Woensdagochtend halen we onze trailers op aan de startplaats én is er een mogelijkheid om mee te rijden naar de supermarkt. Zij die aansluitend het NVVR Ardennen kampeerweekend willen meedoen (organisatie Peter), kunnen op dat moment hun voorraad inslaan.

Meer info kan je bekomen door te mailen naar Casita De La Luna: [email protected]. Ook op de FB groepspagina van NVVR kan je terecht voor meer info.

Inschrijven via het inschrijfformulier meerdaagse vanaf 15 april 2017, 00:00 uur. Aanmeldingen die vóór die tijd binnenkomen worden behandeld alsof ze 16 april 00:00 uur zijn gemaild, dus houd zelf even de tijd in de gaten.

Gegevens

Begin:
29 juli, 10:00
Einde:
2 augustus, 17:00
Kosten:
€400
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

NVVR

Aankomende activiteiten

 1. Ouder + Kind rijweekend 2017

  12 mei, 16:00 - 14 mei, 15:00
 2. Hemelvaart rijweekend 2017

  25 mei, 15:00 - 28 mei, 15:00
 3. Luxe trektocht naar primitief kampeerweekend 2017

  29 juli, 10:00 - 2 augustus, 17:00
 4. Primitief kampeerweekend Ardennen 2017

  2 augustus, 15:00 - 6 augustus, 17:00
 5. Instructieweekend Margreet Bouwmeester 3-5 november 2017

  3 november, 13:00